Tel.: 09 367 57 63
Voor het plezier van uw dier denkt u aan ons.

In Gent ontdekt u meer dan een gewoon dierenpension.

Omdat onze viervoeters stuk voor stuk speciaal zijn, moeten wij hen ook een speciale tijd geven als ze in ons dierenpension verblijven. In ons pension in Gent zijn katten en honden zoveel meer dan enkel een nummer dat even moet bijgehouden worden. Ons team houdt zich nauw bezig met ieder dier dat bij ons logeert. Wij bouwen een zo goed mogelijke vertrouwensband op met uw hond of kat zodat zij volledig relaxen tijdens hun verblijf.

Dieren zijn voor ons een passie waardoor ze steeds op de eerste plaats komen. Dit wil zeggen dat wij het beste voedsel selecteren voor evenwichtige maaltijden. Verder verdienen de dieren alle luxe en ruimte tijdens hun logement. Daarom mag u net dat iets meer verwachten als u onze klant wordt. Uw dieren komen terecht in ruimere verblijven die steeds tot in de puntjes onderhouden zijn.

Na overleg met u kunnen wij het ideale verblijf samenstellen voor uw kat of hond in ons dierenpension te Laarne nabij Gent. Dit betekent dat wij rekening houden met alle dagelijkse zorgen die uw dier nodig heeft. Dit kan gaan om wandelingen, medicatie, voedingssupplementen of kambeurten. Daarnaast combineren wij deze kwaliteitsvolle opvang met een budgetvriendelijke prijs. Onze service geldt voor tijdelijke perioden maar dit kan al beginnen van één dag tot een langere periode tijdens vakanties.

Ons dierenpension speelt in op al de noden van uw dier:

Informeer naar onze prijzen en laat u overtuigen om uw dier bij ons te laten verblijven tijdens uw afwezigheid.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons!09 367 57 63