Tel.: 09 367 57 63
Een zachte opvang voor uw kat bieden wij iedere dag.

Een kattenopvang met enkel voordelen in de regio rond Gent.

Tijdens vakantieperioden steekt het negatieve fenomeen nog te makkelijk de kop op als dieren worden achtergelaten wanneer de baasjes met vakantie gaan. Natuurlijk heeft niet iedereen meteen een oplossing om deze periode te overbruggen. Maar vanaf nu kunnen deze toestanden volledig verleden tijd zijn dankzij onze kattenopvang in de buurt van Gent.

Onze opvang in Laarne is sinds 1983 gekend voor zijn zachte en persoonlijke verzorging van katten tijdens uw buitenlandse reizen of andere perioden dat u niet voor uw dier kan zorgen. Uw kat zal meteen merken dat het in een  huislijke sfeer terecht komt. Wij kunnen tot veertig poezen opvangen waardoor uw dier zich evenmin eenzaam zal voelen. Buiten de aanwezigheid van de andere katten kan het rekenen op de uitgebreide verzorging van ons team.

In de kattenopvang mogen de katten bij aankomst direct op verkenningsronde in hun loyaal verblijf. Breng eventueel één van hun favoriete speeltjes mee dat hen de eerste moment rustig te doen doorbrengen. Daarna zullen ze zich vlug helemaal thuis voelen. Breng daarom met een gerust gemoed uw kat vanuit Gent en omstreken naar ons.

Laat uw dieren nooit in de steek en laat ze tijdens uw vakantie zich verder goed voelen dankzij een verblijf in ons kattenpension:

Contacteer ons nu als u een reis plant dan houden wij een mooi en gezellig plaatsje vrij voor uw kat.

Contacteer ons!09 367 57 63