Tel.: 09 367 57 63
Uw speelse katten zullen zich niet vervelen bij ons.

Kom naar het pension voor katten in Kalken met een betrouwbare uitstraling.

Al drie decennia tonen wij ons groot hart voor dieren. Net als u zorgen wij met veel liefde voor katten en honden. Tijdens uw afwezigheid wil u ongetwijfeld ook het allerbeste voor uw kat. Dat kunnen wij bieden in ons pension voor katten in de omgeving van Gent. Iedere dag en nacht staan wij paraat om uw lief huisdier tijdelijke een tweede thuis te bieden.

Uw kat zal geen hinder ondervinden van stress wanneer u weg bent. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect hoe wij ieder dier moeten aanpakken. Op die manier zijn alle katten welkom bij ons. Oud of jong, speels of eerder rustig, ze zullen zich stuk voor stuk op hun gemak voelen in onze accommodatie onder de begeleiding van ons team.

Wij hebben de ervaring en kennis om medicatie toe te dienen als dit nodig is. Laat ons dit gerust weten wanneer u uw huisdier komt brengen. Wij zullen alles met u bespreken zodat wij volledig op de hoogte zijn. Dit kan enkel maar leiden tot een verzorging op maat van uw kat. In ons pension voor katten kunnen de dieren hun dagelijkse gewoonten normaal verder zetten en dit in een verzorgde omgeving. Spelen, rusten, slapen, evenwichtig eten, voor alles krijgen ze de tijd in Kalken. 

Ontdek de vele positieve punten van onze opvang:

Uw kat zal bijna niet merken dat u even weg bent als u ze nu bij ons laat tijdens uw drukke periode.

Contacteer ons vandaag nog!

Contacteer ons!09 367 57 63